FindAllWords

Het ontstaan van deze website

De website FindAllWords.com is ontstaan in 2012, en gebouwd door een Nederlandse programmeur. Zijn idee achter de website was om een tool te maken waarmee liefhebbers van woord spelletjes eenvoudig en snel geholpen worden met het oplossen van kruiswoord raadsels, WordFeud, Scrabble of andere woord spellen.

Door de jaren heen is de site uitgebreid met diverse talen, waardoor duizenden gebruikers vanuit de gehele wereld dagelijks gebruik maken van deze online woordenzoeker.

Bezoekers Findallwords

Onze missie

Met onze website willen wij liefhebbers van woord spelletjes voorzien van een eenvoudig hulpmiddel. De website is recent geupdate waardoor deze ook prima werkt op mobiele apparaten zoals iPads maar ook iPhone of Android telefoons. De website past zich automatich aan aan de gebruiker!

Wie zijn onze bezoekers?

De website is geschikt voor jong en oud, waarbij uiteraard het aantal bezoekers boven de 40 jaar erg graag gebruik maken van onze website. Vele trouwe gebruikers melden zelfs als er een storing is, via onze feedback pagina kan je altijd in contact komen met ons.

Waarom staat er reclame op de website?

Door het grote aantal bezoekers per dag wordt er gebruik gemaakt van een zogenaamde dedicated server waar de website op draait. Deze staat in een Nederlands datacenter waardoor de maandelijkse kosten vrij hoog zijn. Zoals de meeste websites maken wij dan ook gebruik van google advertenties waarmee op basis van jou interesses gepersonaliseerde advertenties worden weer gegeven. Deze advertenties helpen ons om de kosten te betalen van de website en het benodigde onderhoud.

Ons adres:

Voor contact met ons kan je ons bereiken via het volgende adres:

Liessentstraat 9a

5405 AH  Uden

Nederland